Asiakasmarkkinointi

Kaipaatko lisää asiakkaita verkosta tai haluatko yhä useamman asiakkaan ostavan?

Onnistuu! Istutaan yhdessä alas ja pohditaan yrityksesi markkinointia kokonaisuutena, jotta löydetään varmasti ne keinot, joilla kohderyhmä tavoitetaan. Mitä myyt ja kenelle? Millä viestillä?

Jos taas strategia markkinoinnin suhteen on timantinkirkas, kääritään hihat ja ryhdytään hommiin! Tarkastetaan analytiikan toimivuus ja rakennetaan maalit, jos niitä ei jo ole. Arvioidaan mediabudjetti ja tehdään kampanjat AdWordsiin, LinkedIniin, Facebookiin ja/tai Twitteriin – missä vain kohderyhmäsi liikkuukaan. Tai jos olet jo mainostanut  näissä kanavissa, niin optimoidaan viestiä tarpeen mukaan.

Laaditaan some-strategia, kasvatetaan some-seuraajien määrää ja otetaan social sellingin malli käyttöön. Jos taas sivustosi ei löydy Googlesta, niin mietitään, miten hakukoneoptimointi voisi auttaa.

Vai olisiko tarvetta markkinoinnin automaatiolle? Voimme konsultoida automaation osto- ja käyttöönottoprosessia ja tuottaa sisältöä. Sisältömarkkinoinnin suurin haaste on usein se, että otetaan iso ja hieno järjestelmä käyttöön, mutta huomataankin, että yrityksessä ei ole ketään, joka tuottaisi jatkuvasti sisältöä. Tässä tulemme apuun!

Tavoitteena on, että sinulla on yhteistyöprojektissa selkeä käsitys prosessista, vastuista ja aikatauluista.